gruodžio 04, 2009

"Duok leteną" 09 11 29

5 komentarai:

  1. Pagaliau protinga laida apie gyvūnus. :) Sveikinu!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tikrai gera laida. Dirbkit ir pleskites ir visi Lietuvos sunu myletojai jums bus istikimi :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nuosirdus aciu uz idomias ir labai reikalingas musu visumenei tokias laidas.Visos laidos idomios.Gerai ,kad pasakojant
    apie veisles, pakomentuojama ne tik pliusai, bet ir salygos reikalingas laikant butent tokios veisles sunis, pvz. laida apie haskius ir kt..Nes daug zmoniu issirenka suniuka pagal isvaizda nekreipdami demesio i jo charakterio bruozus ir jam reikalingas gyvenimo salygas.Daug tokiu suneliu po kiek laiko tampa nereikalingi, jie ismetami is namu..
    Laida apie sunis ,kai atsiranda arba laukiant gimstant vaikui labai teisingas komentaras, kad nemazai seimu pasinaudoja siuo "ivikiu" ir atsiradusia tokia priezastimi pasinaudoja proga atsikratyti atsibodusiu augintiniu.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Per daug statiška. Operatoriaus darbas - nulinis: įspraust žmogų į kampą prie padžiauto skuduro ir nuobodžiai rodyt bemaž pusvalandį tą patį kadrą. KALBAMA APIE ŠUNĮ, O ŠUNS NĖ PADUJŲ..

    AtsakytiPanaikinti
  5. Puiki laida! Smagu is arciau susipazinti su ivairiu suniuku veisliu ypatumais ir gauti naudingu patarimu juos auginant:)
    O kodel jau kuri laika blogas nebepapildomas naujomis laidelemis? Taip reikia kartas nuo karto paziureti pakartojimus :(

    AtsakytiPanaikinti